Η μπύρα Miller αλλάζει συσκευασία

Μια από τις πιο δημοφιλής μπύρες στην Αμερική, η Miller Genuine Draft είναι γνωστή για την αυθεντικότητα, την ποιότητα και την απίστευτα απαλή γεύση της.

Σε μια προσπάθεια να αναδειχθούν όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν την Miller Genuine Draft μοναδική, η SAB Miller αποφάσισε να ανανεώσει το μπουκάλι της δίνοντάς της μια νέα εμφάνιση, βασισμένη στην απλότητα και την αισθητική.

Η αντικατάσταση των αρχικών MGD από το όνομα Miller, το οποίο δεσπόζει τόσο στο καινούριο καπάκι, όσο και στην ετικέτα της νέας συσκευασίας, τονίζουν τον κλασσικό χαρακτήρα της μπύρας και το όνομα-σήμα κατατεθέν με το οποίο έχει καθιερωθεί.

Οι παραστάσεις του αετού στην ετικέτα και πάνω στο μπουκάλι, παραπέμπουν στην αίσθηση της ελευθερίας με την οποία έχει ταυτιστεί η Miller Genuine Draft.

Ενώ η ανάγλυφη αναφορά στο κάτω μέρος του μπουκαλιού στην διαδικασία φιλτραρίσματος από την οποία περνάει η μπύρα, για να αποκτήσει την απαλή της γεύση και την αίσθηση draft που την διακρίνει, αποτελεί ένα είδος σφραγίδας που πιστοποιεί την ποιότητα και τον premium χαρακτήρα της Miller Genuine Draft.

Διεύθυνση

Λ.Ποσειδώνος 41
Π.Φάληρο
Τ.Κ 17561
Αθήνα
Βρείτε μας στο χάρτη

τηλ.:
210.9883361
210.9883362
fax:
210.9883363

Don't Drink and Drive