Νέα brands στο portfolio της OK Athens

Νέα brands

H OK Athens επεκτείνει το ήδη πλούσιο portfolio της με ποιοτικές μπύρες από όλο τον κόσμο. Βρετανικές και Αμερικάνικες ale αλλά και μια Belgian white έκπληξη περιλαμβάνονται στις νέες μπύρες που θα λανσάρει η OK Athens το 2011.

Η Sierra Nevada είναι μια μικροζυθοποιία από το Chico της California και είναι αυτή που έκανε την περιοχή διάσημη σε όλο τον κόσμο. H Pale Ale και η Torpedo είναι δυο πολυβραβευμένες μπύρες με εξαιρετική γεύση και αρώματα.

H Meantime είναι παγκοσμίως γνωστή για την ποιότητα αλλά και την αυθεντικότητα της σε συγκεκριμένα και ιστορικά είδη μπύρας. Οι μπύρες London Porter και India Pale Ale συγκαταλέγονται στις 50 καλύτερες μπύρες του κόσμου και δίκαια θεωρoύνται ως σημεία αναφοράς για τις κατηγορίες τους παγκοσμίως.

H London pride είναι η μπύρα που έκανε διάσημη την ζυθοποιία Fuller’s σε όλο τον κόσμο και σήμερα αποτελεί την Νο1 premium ale στην Μ.Βρετανία.

H Quilmes αποτελεί την μπύρα - θρύλο της Αργεντινής. Από το 1920 ήταν ήδη η πιο δημοφιλής μπύρα στο Buenos Aires και σήμερα κατέχει πάνω από 75% μερίδιο αγοράς στην χώρα.

H Fruli είναι μιας υψηλής ποιότητας Belgian white και είναι ένα ισορροπημένο blend με χυμό φράουλας που έχει σαν αποτέλεσμα μια μπύρα με απολαυστική γεύση.

Τέλος, η Amsterdam είναι μια μπύρα με 8.4% αλκοόλ που απευθύνεται σε αυτούς που εκτιμάνε την πολύ δυνατή γεύση και τα έντονα αρώματα.

Διεύθυνση

Λ.Ποσειδώνος 41
Π.Φάληρο
Τ.Κ 17561
Αθήνα
Βρείτε μας στο χάρτη

τηλ.:
210.9883361
210.9883362
fax:
210.9883363

Don't Drink and Drive