"Το Ιταλικό στυλ μετουσιώνεται στην μπύρα."

H ΟΚ Αthens εμπλουτίζει το portfolio της με ένα ακόμη ισχυρό όνομα της παγκόσμιας αγοράς μπύρας. Πρόκειται για τη διεθνώς καταξιωμένη Ιταλική μπύρα Peroni Nastro Azzurro, της οποίας ανέλαβε την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα.

H Peroni Nastro Azzurro αναδείχθηκε πολύ γρήγορα ως η πιο δημοφιλής μπύρα στην Ιταλία, ενώ στη Μ. Βρετανία, όπου είναι τοποθετημένη όχι μόνο στα Ιταλικά εστιατόρια αλλά και στα πιο trendy bar-clubs, αποτελεί την Νο1 Ιταλική μπύρα.

Η Peroni Nastro Azzurro φιλοδοξεί ν’ αναδειχθεί ως το πιο στιλάτο προϊόν στην παγκόσμια αγορά μπύρας και αποτελεί το τρίτο global brand της SAB Miller πλαισιώνοντας την Miller και την Pilsner Urquell, που επίσης διανέμονται από την OK Athens.

Πρόκειται για μια ποιοτική μπύρα, με την γεύση μιας κλασσικής Pils. Αυτό που τη διαφοροποιεί από κάθε άλλο αντίστοιχο προϊόν, είναι το γεγονός, ότι εκπροσωπεί μια γενικότερη φιλοσοφία ζωής, βασισμένη στην υψηλή αισθητική, όπως αυτή μπορεί να εκφράζεται σε κάθε έκφανση της ζωής μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η SAB Miller σχεδίασε μια υψηλών απαιτήσεων διαφημιστική καμπάνια για την παγκόσμια προώθηση της Peroni Nastro Azzurro, η οποία βασίστηκε στο θέμα της ταινίας “Dolce Vita”, σε μια προσπάθεια σύνδεσης της μπύρας με αυτό που οι περισσότεροι από εμάς αντιλαμβανόμαστε ως Ιταλικό στυλ.

Διεύθυνση

Λ.Ποσειδώνος 41
Π.Φάληρο
Τ.Κ 17561
Αθήνα
Βρείτε μας στο χάρτη

τηλ.:
210.9883361
210.9883362
fax:
210.9883363

Don't Drink and Drive